Varje dag efter skolan fram till kl. 17:00.

Junior Club!

Nordic International School Nacka erbjuder Junior Club som är ett fritidsprogram för elever som går i årskurs 4 till 6. På Junior Club får eleverna möjlighet att prova på olika typer av aktiviteter, spela spel eller bara hänga med vänner efter skoltid.

På Junior Club tar vi vara på de olika inne- och utemiljöerna som tillhör skolan. Exempel på inomhusaktiviteter är brädspel, kortspel, schack och biljard. Vi kommer också hitta på aktiviteter utomhus på skolgården eller på vår ”back yard”, utomhusyta på våning 2. På skolgården finns fotbollsplan, basketplan, pingis och klätterställning och på vår ”back yard” har vi, till exempel, startat en planteringsklubb som Junior Club kommer ha möjlighet att få hjälpa till med. Vi vill att Junior Club ska vara en plats där elever får testa olika aktiviteter och utforska elevernas egna intressen.

Junior Club är en öppen fritidsverksamhet som erbjuds varje skoldag efter skoltid fram till kl. 17:00. Junior Club kostar 2500 kr / termin.

För att få en plats på Nordic Nackas Junior Club kontaktar du administratör Ms. Clare Hamilton på nacka@nordicinternational.se

Kontakt

Ms Clare Hamilton

Administratör
070-851 68 96
nacka@nordicinternational.se