Parent Teacher Association

Vår PTA

Vår Parent Teacher Association på Nordic International School Nacka välkomnar alla vårdnadshavare som vill delta i vidareutvecklingen av en rolig och positiv skolupplevelse för våra elever.

Välkommen till vår Parent Teacher Association!

Vi vill bygga en stark och inkluderade gemenskap på vår skola där både lärare och vårdnadshavare kan samarbeta.

Genom att dela tankar och ideér i en öppen dialog kan vi utforska förbättringsmöjligheter för att skapa en riktigt bra skolmiljö.

Vår PTA (Parent Teacher Association) är en grupp vårdnadshavare och lärare som ordnar roliga aktiviteter för våra elever och deras familjer. Målet med dessa evenemang är att skapa möjligheter för våra elever att mötas utanför klassrummet och engagera sig i samhällsfrågor och bygga gemenskap med sina skolkamrater.

Vi brinner för:

  • Elevernas välmående: Vi vill stödja alla  elevers utveckling och välmående, både på det akademiska och det personliga planet.
  • Världsmedborgare med lokala rötter: Vi är övertygade om att varje elevs unika bakgrund och talang bidrar till den optimala skolupplevelsen för våra barn. Vi vill hitta möjligheter att hylla våra olikheter samtidigt som vi är rotade i vårt lokala samhälle.
  • Starkare tillsammans: Öppen kommunikation mellan vårdnadshavare och personal är en viktig nyckel för att skapa en varm läromiljö där alla känner sig sedda.

 

Vill du vara med?

Vår PTA välkomnar nya medlemmar! Vänligen skicka ett mejl till PTA.NIS.Nacka@gmail.com för mer information.