Möt vår personal

Jonas Hård

Mr Jonas Hård

Rektor

Det här är vår rektor Mr Jonas Hård. Han är en erfaren skolledare och har tidigare varit rektor på Engelska skolan. Han kommer från Vedevåg en liten by i Bergslagen och bor just nu i Upplands Väsby. Mr Hård drogs till Nordic International School då han håller med om att att undervisning bör ta stöd i forskning för att säkerställa en god kvalitet. Med sin breda kunskap inom utbildningssektorn hoppas han att bidra positivt till utvecklingen av elever och skolan. Mr Hård är legitimerad lärare i matematik samt naturvetenskap och har gått rektorsutbildningen.

Språk: Svenska och engelska

Marie Kvist

Ms Marie Kvist

Lärare

Det här är vår lärare Ms Marie Kvist, en hängiven läslus som hoppas kunna få eleverna att förstå fördelarna med böcker och läsning. Hon är ursprungligen från Skanör och är idag bosatt i Stockholm där hon tog examen från Stockholms universitet som grundskolelärare med behörighet i matematik, svenska, engelska, samhällsorienterade ämnena samt bild. Hon är även sedan tidigare utbildad i grafisk formgivning. Ms Kvist drogs till Nordics internationella profil med tydliga linjer gällande allt från klädkod till uppförande vilket hon verkligen tror gynnar eleverna. Hennes mål är att med kunskap, höga förväntningar och kreativitet bidra till att eleverna kommer till skolan och känner sig motiverade och stolta. Hon kommer undervisa Nordics elever i svenska, engelska, matematik och so. 

Språk: Svenska, engelska, danska 

Linda Schneider

Ms Linda Schneider

Specialpedagog

Det här är vår specialpedagog, Ms Linda Schneider. Ms Schneider är ursprungligen från Mjölby och bor idag i Stockholm. Hon är utbildad specialpedagog, lärare och haft olika chefsroller inom vuxenutbildning och kommer senast från en roll som rektor på Komvux Folkuniversitet. Ms Schneider brinner för mötet med individer i sin omgivning och har som mål att bidra till att skapa trygghet och samverkan på Nordic International School Nacka. Hennes övriga mål är att bidra till ökad inspiration och kreativitet. Ms Schneider drog till Nordics internationella koncept och starka gemenskap, tydlighet och trygghet.

Språk: Svenska och engelska

Veronica Hamzehnejad

Ms Veronica Hamzehnejad

Lärare

Det här är vår lärare Ms Veronica Hamzehnejad. Hon har under många år arbetat med barn och ungdomar i sina olika roller som fritidspedagog, barnskötare och fritidsledare inom skolor och för Stockholms stad. I juni tar Ms Hamzehnejad sin lärarexamen från Stockholms universitet och hoppas att i sin roll på Nordic International School Nacka kunna bidra till ett tryggt klassrum. Hon ser även fram emot att använda sin pedagogiska förmåga, kreativitet och tidigare erfarenhet för att skapa en trevlig lärandemiljö. Ms Hamzehnejad är vår SO och idrottslärare.

Språk: Svenska och engelska

Ms Haily Timmons

Lärare & SYV

Det här är vår lärare och SYV Haily Timmons. Ms Timmons kommer ursprungligen från Kanada men är nu bosatt i Stockholm. I sin nya roll på Nordic International School Nacka ser hon fram emot att lära känna eleverna och bidra till en positiv skolmiljö. Hon ser också fram emot att få arbeta med eleverna och att få förbereda de inför livet genom deras utbildning. Senast kommer Ms Timmons från en roll som lärare på Internationella Engelska Skolan. Hon har en kanadensisk lärarexamen och en kandidatexamen i företagsekonomi. Ms Timmons kommer att undervisa i musik och bild.

Elizabeth Sharp

Ms Elizabeth Sharp

Skolkurator

Detta är vår skolkurator Ms Elizabeth Sharp. Ms Sharp kommer från Missouri, USA och tog sin kandidatexamen i socialt arbete vid Columbia College. Hon har många års erfarenhet i olika chefsroller, arbetat som volontär inom ramen för socialt arbete och kommer senast från en roll som skolkurator från Internationella Engelska Skolan Sundbyberg. Hennes passion och fokus har länge varit på sina medmänniskor och hon brinner extra för arbetet med eleven och i skolans värld. Ms Elizabeth Sharp ser fram emot att arbeta förebyggande och som ett team för att få eleverna att må bra och prestera bra i skolan och hoppas bidra till ett lugn och struktur på Nordic International School Nacka.

Språk: Svenska och engelska

Mr Geoffrey Gray

Lärare

Detta är vår engelsklärare Mr Geoffrey Gray. Mr Gray är född och uppvuxen i Sydney, Australien och är idag bosatt i Stockholm. Han trivs att arbeta i en internationell arbets- och lärmiljö och har under sina år som lärare rest runt och arbetat som engelsklärare i Australien, Schweiz, England och Sverige. Mr Grey är utbildad lärare med kandidatexamen från Kuring-gai CAE, University of Technology i Sydney. Vidare studerade han masterutbildningen Adult Learning and Global Change vid Linköpings universitet i Sverige. Mr Geoffrey Grey ser fram mot att vara en del av ett team som får chans att bygga en ny skola och att få möjligheten att etablera en fantastisk lärmiljö. I sin roll hoppas Mr Grey på att bidra med stabilitet, lugn och massor av positiv energi.

Språk: Svenska och engelska

Ms Klaudia Högstadius

Lärare

Det här är vår lärare, Ms Klaudia Högstadius. Ms Högstadius bor i Stockholm där hon studerat och tagit sin lärarexamen i svenska/svenska som andraspråk i mångfaldens skola samt behörighet i svenska, matte och SO vid Stockholms universitet. Hon kommer senast från en roll på Höglundaskolan i Haninge och brinner för att göra skillnad för sina elever. I sin nya roll hoppas hon bidra till att alla elever känner sig sedda och trygga. Vidare tror Ms Högstadius att höga förväntningar och att arbeta mot gemensamma mål kommer få eleverna att känna glädje och stolthet över sina prestationer. Ms Klaudia Högstadius kommer undervisa i svenska.

Språk: Svenska, engelska, polska